Historiku dhe eksperienca e punës së entitetit

Ndërmarja është themeluar qysh nga viti 1983, duke filluar me aktivitetin e saj parësor, plasimin në treg të mishit të viqit dhe produkteve nga mishi. Në këtë kohë ndërmarja, ndër të paktat në vend, arrin epitetin për cilësi dhe produkte unikate që më vonë do të bëhen pjesë e kultures tradicionale në vend dhe më gjerë.

Me fillim të mileniumit të ri, Kompania Apetit arrin objektivën si prodhuesi më i madh në tregun Kosovar. Çfarë qëndron në bazat e këtij suksesi, është përzgjedhja me kujdes e mishit për prodhim, investimi në teknologji të fundit dhe posaqërisht kujdesi maksimal higjenik në ruajtjen e vlerave të produktit.(e licensuar nga HACCP)

Të përkushtuar në cilësi dhe siguri ushqimore, Apetit Group në vazhdimësi investon në teknologji dhe ide të reja me qëllim të zbatimit të normave dhe standardeve Evropiane. Produktet tona janë të garantuara dhe të inspektuara në nivelin më të lartë nga stafi profesional që bënë mbikqyerjen dhe përkujdesjen e plotë nga fillimi i prodhimit deri tek plasimi për konsum përmes pikave tona shitëse dhe rrjetit të marketeve në tërë vendin.

Apetit Group posedon thertoren e saj 087KS të licensuar nga institucioni përkatës, pastaj industrinë për procesim të mishit dhe depon. Ky zingjir, që nga therja e kafshëve të gjalla që bëhet absolutisht duke i respektuar normat HALLALL dhe HACCP deri në finalizim të produktit, nuk lë asgjë për të dëshiruar sa i përket vlerave të mishit dhe produkteve të tij.

Apetit Group, gjithashtu bashkëpunon me kompani prestigjioze ndërkombëtare, duke importuar ndër tjera mish viçi, mish pule, dhe peshk, të cilat produkte ruhen ne fabrikën dhe pastaj furnizohen marketet sipas kërkesës së konsumit. I kushtohet kujdes i veqant importit të këtyre produkteve që duhet patjetër të jenë të pajisura me qertifikata adekuate sipas standardeve të BE-së.

Përshkrimi më lart rreth kompanisë tone do të tejkalohet atherë kur konsumoni produktet tona të sigurta, të shijëshme dhe të shëndosha për fëmijët dhe familjet tona. Ne i qëndrojmë motos tonë:

MË SHUMË SHIJE, MË SHUMË APETIT

Partneret

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client

Na kontaktoni

.
Scroll Top